Radio Click Romania isi premiaza ascultatorii

radio click,

Noi iti putem oferii muzica care iti place si poti considera ca ai propriul radio online. Pentru a face acsest lucru asculta Radioclick.ro si fii prezent  pe site .

Radio Click Romania te premiaza. Asculti si castigi!!!

Aceasta primavara incepe cu tine draga ascultatorule, pentru ca dorim sa stai aproape de cei dragi si de noi, Radio Click Romania ti-a pregatit premii ce sunt prezentate in fiecare zi. Participa la campania „Muzica si voie buna” si câstiga premiile puse în joc.

Premiile consta in dedicatii muzicale si poti sa te bucuri impreuna cu cei dragi de muzica oferita de Radioclick.ro.

In plus iti oferim si o preferinta sau dedicatie muzicala in emisiunea imediata. Asadar Radio Click Romania isi apreciaza ascultatorii fideli oferind premii si concursuri pentru ascultatori nostri  si dorim sa va multumim pentru ca zi de zi suntem impreuna cu noi.

Cum se castiga?

E simplu, asculti Radio Click Romania, nu doar programul Asculti si Castigi, cand vine pusa intrebarea pe canalul oficial de chat #RadioClick trebuie sa dai raspunsul cat mai rapid si castigi premiul pus in joc.

Cand se castiga?

Urmareste pe site-ul nostru cand va fi programat urmatoarea emisie “Asculti si Castigi” si tot ce trebuie sa faci, este sa ne asculti. In fiecare seara sunt disponibile 3 cartele, asa ca nu pierde timpul si asculta Radio Click Romania. Multe surprize va asteapta … anunta cat mai multi prieteni! www.Radioclick.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s