Chat Online Romanesc

Chat Online Romanesc

In ultimul timp, Una dintre cele mai utilizate metode de comunicare alese de tinerii nostri si nu numai este accea de a socializa pe chat(a discuta in traducere din engleza). In ultimul timp si formele pe care le imbraca acest tip de comunicare sunt diverse. Incepand de la simple programe care se folosesc de comunicarea prin text si pot continua pana la comunicarea audio si video in timp real cu posibilitatea de videoconferinta (videochat).

Fiecare folosind o forma de comunicare diversa: ca software independent de chat online implementat pe diverse site-uri, integrat direct in software-ul de site (vezi site-urile de matrimoniale , dating , intalniri ) sau inglobat in sisteme de operare (de exemplu programele Netmeeting si Chat incluse in Microsoft Windows). Mai exista si sisteme dedicate cu circuit limitat fabricate la comanda (sisteme de comunicatii bancare, militare, etc.).

Pe lumea aceasta a internautilor exista si mai multe tipuri de chat si noi vom expune aici doar 2 tipuri: cel gratuit si cel cu plata. Printre cautarile noastre am descoperit mai multe site-uri care folosesc aceste tipuri de chat dar noi aici vrem sa expunem doar vreo 2, ce ne ofera acest serviciu gratuit: RomaniaChat, RomaniaIRC, ChatRomanesc si RadioClick.

Comunicarea pe chat este diversificata, pe diverse teme, usor standardizata prin prescurtari si substitute grafice. E rapid si concis. Sa spui cat mai multe (sau cate ai de spus) in cuvinte putine, potrivite, este un demers ce necesita concentrare. Citesti replicile, ti se produce emotia, starea, etc., acestea consumandu-si intensitatea maxima in momentul in care incepi sa dai feedback-ul.

Din ce in ce mai multe persoane isi cauta prieteni sau chiar partenerul ideal cu ajutorul Internetului si mai ales a chatului. Avand in vedere diversitatea de site-uri de chat online romanesc existente in ziua de astazi, nu este deloc greu sa cauti o persoana potrivita. Unele persoane cauta dragoste si romantism, o relatie de lunga durata iar alte persoane cauta o companie placuta si atragatoare pentru o seara sau mai mult dar indiferent de motiv, este aproape imposibil sa nu gasesti persoane care nu corespund cautarilor fiindca exista o multime de site-uri de chat romanesc specializate, unde tu poti sa-ti maresti cercul de cunostinte sau sa-ti gasesti jumatatea.

Nu ne ramane decat sa-ti uram succes.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s