Cel mai cool Chat Online Romanesc

Cel mai cool Chat Online Romanesc

Despre Chat

Chat – la origine un cuvânt englezesc însemnând “sporovãialã, taifas, discutie”. Desemneazã un dialog sau schimb de replici scrise (text) între douã sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet. Chatul poate fi realizat ori pe browser, ori cu ajutorul unui program special separat cum ar fi mIRC sau si altele.

Cine suntem? Ce este ChatRomanesc.ro?

ChatRomanesc.ro este cea mai mare retea nationala de chat romanesc pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online. Pe acest chat poti cunoaste oameni noi, lega noi prietenii, poti pune in comun poze, filme , muzica , mesaje publice sau private, sau pur si simplu chatui pe diverse teme. Poti dialoga usor si foarte simplu cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Toate acestea alaturi de sute de alti utilizatori dornici de cunoaste prieteni noi. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Regulamentul.

Cum functioneaza?

ChatRomanesc.ro iti ofera posibilitatea de a difuza imagini video, audio si de a comunica cu prieteni vechi sau mai noi si poti face chat cu web si chat cu microfon, fara sa-ti faci cont sau sa fii nevoit sa-ti adaugi date personale, (mail, faceboook, etc) Pentru a primi imagini de inaltã calitate nu este necesar ca dumneavoastrã sã detineti o camerã webcam de inalta calitate. Te poti conecta si cu miRC, pe server-ul irc.RomaniaChat.eu.

Apoi nu ne mai ramane decat sa iti dorim chat placut pe chat-ul nostru. Intra si tu pe cel mai cool chat romanesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s