Cine se foloseste de intalniri online?

Cine se foloseste de intalniri online?

In acest articol vreau sa dezbatem putin un subiect putin mai delicat prin care vreau sa vad si parerile voastre despre cine se foloseste de intalniri online?

Dupa ultimile statistici, in ultimul timp, numarul divorturilor este in crestere, astfel incat si numarul persoanelor singure, din pacate, creste pe zi ce trece. Dupa cum stim sunt multe femei care isi doresc o relatie serioasa, ba chiar o casatorie, o familie fericita, insa din pacate putine dintre ele isi fac curaj sa isi continue viata intr-un mod placut.

Majoritatea aleg sa-si petreaca zilele impartind timpul intre munca si casa, acceptand situatia de singuratate in loc sa intre pe un site de socializare precum Socializeaza.net. care are la baza chat romanesc.
Adevar sau nu, de-a lungul timpului s-a observat un lucru cert – putine femei singure sunt cele care au curaj sa apeleze la serviciile specializate ale unui site de matrimoniale. Daca am sta sa ne gandim mai bine si sa identificam motivele de reticenta ale acestora, am constata in primul rand ca acestea sunt dominate de frica „devoalarii identitatii”.

Printre alte motivele principale de a nu apela la serviciile specializate ale unui site de matrimoniale am putea enumera: lipsa de curaj si incredere de a apela la un asemenea servicu, jena de a se destainui unei persoane straine, teama de a nu fi recunoscuta de catre alte persoane apropiate si mai ales de propriii copii, mai ales cand este vorba de lumea virtuala, lipsa de fonduri.

Poate tocmai aceste motive i-au impins sa foloseasca tot mai des si mai mult siteuri de intalniri online unde isi pot mari cercul de cunostinte sau chiar isi pot gasi jumatatea mult cautata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s