Muzica online este cea mai noua solutie

Muzica online este cea mai noua solutie

In acest articol vreau sa punctez cum muzica de altadata s-a mutat in domeniul online. Muzica online este cea mai noua solutie sde divertisment si socializare.

Inca de la o frageda varsta, sa zicem cu catica ani in urma, auzeam cantand in fiecare zi de sarbatoare muzica, muzica frumoasa ce rasuna intreg cartierul dintr-un casetofon mai vechi. Era al unui prieten de al meu si de fiecare data cnds ne intalneam faceam intrecere intre noi, cine are muzica mai noua si cine o are mai dansanta.  Acasa aveam si eu de la tata, un casetofon cu dublu casetofoane in care puteai si inregistra de pe o caseta pe alta. Mai apoi un alt prieten de-al nostru ne arata un fel de magnetofon ce mergea pe benzi, benzi rotunde cu muzica veche, insa sunetul era exceptional.

Pe zi ce trecea, noi cresteam si in timp ce noi cresteam si muzica evolua. Evolua de la casete, benzi, am ajuns la cd-uri ce le puteam cumpara de la fiecare taraba, fie ele originale sau contrafacute, audio sau Mp3 cu multe piese muzicale. As fi vrut sa traiasca si el sa ii arat cata muzica poate stoca acum un cd, un stick sau un calculator, pentru ca in clipa de fata, toata lumea asculta muzica online dupa internet.

Acum mai nou au aparut foarte multe radio online si chiar putem observa ca multi artisti au apelat la aceasta metoda de promovare si nu doar artistii romani recurg la acest fel de promovare online. Toti artistii, fie ei din tara sau din afara tarii, ne propun spre ascultare sau spre cumparare, piesele lor, asta dupa ce au vazut ca noua creatie este ascultata de oameni, adica incepe sa aibe succes. Succesul unei piese online vine odata cu cresterea vizualizarilor pe youtube spre exemplu, sau difuzarea intensa la radio.

Stiu ca sunt foarte multe radiouri online, dar eu aici vreau sa ma refer la radiouri care merita sa fie ascultate, radiouri care sa difuzeze mai mult decat 2-3 piese de muzica si poate o sa-mi spuneti ca sunt nostalgic, dar ma refer la radio cu muzica oldies, fie ea romaneasca sau straina. Ma refer in acest articol la Radio Click Romania.

Despre RadioClick puteti afla mai multe de site-ul lor oficial.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s