Filmulete amuzante pentru a alunga plictiseala

Filmulete amuzante pentru a alunga plictiseala

A venit toamna si o data cu ea tot ce tine de acest anotimp, vremea posomorata, ploi enervante, caderea frunzelor s.a.m.d. Un timp urat in care ai prea putine lucruri de facut, mai ales daca stai in casa. Si uite asa plictiseala punea usor, usor stapanire pe mine, cand mi-a venit stralucita idee de a aprinde calculatorul pentru a vedea ce mai este nou pe facebook, messenger si altele.

Imediat pe messenger imi vine un mesaj de la un prieten din lista mea cu un mesaj interesant, care mi-a atras atentia. Ceva de genul: „Alunga plictiseala cu aceste filmulete amuzante”. Initial, eram putin sceptic, nu credeam ca ar putea fi ceva chiar astat de interesant si in acelasi timp, captivant.

De ce sa privim filmulete amuzante? Principalul motiv ar fi deoarece plictiseala in acest anotimp este in prezent o problema de interes general, o problema care intereseaza si care priveste pe toata lumea. Cu totii ne dorim, in aceste timpuri si mai ales in prezent, sa evadam din cotidianul care parca nu mai vrea sa ne ofere momente de ragaz, momente in care sa zambim si de ce nu sa ne simtim bine, fie singuri sau in companie.
Unde sa privim filmuletze amuzante? Oriunde si indiferent de ce gadget folosim, atat timp cat avem o conexiune bunicica la internet. Ce fel de filmulete amuzante sa privim? Orice fel de filmulete amuzante atata timp cat le gustati pe fiecare in parte. Puteti sa incepe de la filmulete amuzante clasice, in care putem vedea cazaturi care mai de care, in care putem vedea personaje haioase sub influenta bauturilor alcoolice sau filmulete cu animale amuzante. Deasemenea, o alta serie de filmulerte amuzante  foarte bine cotate este cea der filmulete cu faze tari, acestea fiind atat de vizualizate si votate incat au aparut in foarte multe versiuni.

Am vazut cu totii unde gasim filmulete amuzante, doar pe http://www.E-amuzant.info

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s