Cum iti petreci timpul liber?

Cum iti petreci timpul liber?

In ziua de astazi sunt foarte multe modalitati de a-ti petrece timpul liber. Totul poate incepe de la statul in pat pentru a dormi sau doar lenevi, te poti uita la televizor, poti sa mergi la cumparaturi, poti sa faci plimbari scurte sau lungi in aer liber cu prietenii prin parcuri sau poti ramane in fata calculatorului si intregii lumi a internetului. Ei bine pentru cei care au ales ultima varianta vrem si noi sa le propunem o parte din acest articol in care le vom spune cum sa-si petreaca acest timp liber fara sa cada in plasa plictiselii sau in mrerjele unei monotonii.  Ofertele pentru cei care vor sa scape de monotonia unei zile obisnuite sunt din ce in ce mai variate: incepand de la cele mai tari si amuzante bancuri, continuand cu imagini amuzante si terminand cu clipuri amuzante.

Totul depinde numai de tine, ce iti place sa faci si care dintre variantele de mai sus te vor relaxa mai mult. Nu este indicat insa ca in timpul liber sa faci aceeasi activitate pe care o ai la servici sau la scoala deoarece cu siguranta te vei plictisi iar viata ta va deveni monotona. Alternarea studiilor, serviciului cu activitatile sociale si recreereaa este un lucru foarte important pentru orice persoana. Iti oferim cateva variante de petrecere a timpului liber desi stim ca sunt zeci de idei pe care fiecare dintre noi le putem adapta personalitatii noastre.

Din moment ce timpul a devenit o problema pentru toti, ar trebui sa actionezi dupa urmatoare deviza: „Aici si acum!” Fapul ca te gandesti la prezent incetineste treceprea timpului perceput si iti permite sa nu te mai simti intr-o continua alerta. Efecte similare se pot obseva si atunci cand oamenii respira pur si simplu sau cand respira profund. Faptul ca o persoana are controlul asupra timpului sau liber s-a dovedit ca are un impact impresionant asupra nivelului de fericire pe care il simte.”

Fericirea este influentata de o multime de factori, precum : cultura, timpul si poate cel mai important de varsta. De exemplu, oamenii tineri percep fericirea ca fiind echivalenta cu distractia si entuziasmul, pe cand cei mai in varsta percep acest sentiment ca pe unul pasnic. Nivelul de fericire variaza in functie de interactiunile si schimbarile sociale din viata unui om. Pe masura ce inainteaza in varsta, valoarea timpului petreceut cu persoane noi si necunoscute scade, in timp ce valoare timpului petrecut cu persoane apropiate si din familie creste.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s