Mesaje si urari de Sfantul Ion

Mesaje si urari de Sfantul Ion

Am cautat pe net Mesaje si urari de Sfantul Ion asi astfel am dat peste cea mai mare colectie de Mesaje de Sfantul Ion pe care cineva le poate trimite celor dragi, chiar si in SMS.

Cu pasi repezi ne apropiem de una dintre cele mmai mari sarbatori ale romanilor, vorbim bine-nteles de sarbatoarea unui sfant, Sfantul Ion.

Despre Sfantul Ion – Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia, nascut in cetatea Orini. El este cunoscut sub denumirea de “Inaintemergatorul”, pentru ca a anuntat venirea lui Hristos.

Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori pe an: zamislirea lui – 23 septembrie, nasterea – 24 iunie, soborul lui – 7 ianuarie, taierea capului – 29 august, prima si a doua aflare a capului – 24 februarie si a treia aflare a capului – 25 mai.

Ioan este un nume iudaic: “Iohanan” prescurtare din “Iehohanan” si inseamna “Dumnezeu s-a milostivit”. Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan sau Ioana, fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica sau Oana, alcatuind cea mai bogata familie onomastica din Romania.

Si eu regasindu-ma intr-o pana de inspiratie, dar totusi dorind sa fac o figura frumoasa cu persoane dragi mie ce au ca nume sau derivat pe Sfantul Ion, am cautat pe google mesaje de Sfantul Ion, gasind pe Socializeaza.net cea mai mare colectie de mesaje si urari de Sfantul Ion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s