Mesaje si urari de Sfantul Ion

Mesaje si urari de Sfantul Ion

Am cautat pe net Mesaje si urari de Sfantul Ion asi astfel am dat peste cea mai mare colectie de Mesaje de Sfantul Ion pe care cineva le poate trimite celor dragi, chiar si in SMS.

Cu pasi repezi ne apropiem de una dintre cele mmai mari sarbatori ale romanilor, vorbim bine-nteles de sarbatoarea unui sfant, Sfantul Ion.

Despre Sfantul Ion – Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia, nascut in cetatea Orini. El este cunoscut sub denumirea de “Inaintemergatorul”, pentru ca a anuntat venirea lui Hristos.

Biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori pe an: zamislirea lui – 23 septembrie, nasterea – 24 iunie, soborul lui – 7 ianuarie, taierea capului – 29 august, prima si a doua aflare a capului – 24 februarie si a treia aflare a capului – 25 mai.

Ioan este un nume iudaic: “Iohanan” prescurtare din “Iehohanan” si inseamna “Dumnezeu s-a milostivit”. Foarte multi romani poarta numele de Ion (forma neaosa), Ioan sau Ioana, fie ca atare, fie in diferite variante: Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica sau Oana, alcatuind cea mai bogata familie onomastica din Romania.

Si eu regasindu-ma intr-o pana de inspiratie, dar totusi dorind sa fac o figura frumoasa cu persoane dragi mie ce au ca nume sau derivat pe Sfantul Ion, am cautat pe google mesaje de Sfantul Ion, gasind pe Socializeaza.net cea mai mare colectie de mesaje si urari de Sfantul Ion.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s