Cel mai bun Chat Online Romanesc

Cel mai bun Chat Online Romanesc

Despre Chat

Chat – cuvantul propriuzis este un cuvant englezesc ce inseamna „sporovãialã, taifas, discutie”. Se poate defini printr-un dialog in tre doua sau mai multe persoane, poate fi inteles si ca un schimb de replici scrise (text) între douã sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet. Chatul poate fi realizat ori pe browser, ori cu ajutorul unui program special separat cum ar fi mIRC sau si altele.

Cine suntem? Ce este RomaniaChat.eu?

RomaniaChat.eu este cea mai mare retea nationala de chat pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online. Pe acest chat poti cunoaste oameni noi, lega noi prietenii, poti pune in comun poze, filme , muzica , mesaje publice sau private, sau pur si simplu chatui pe diverse teme. Poti dialoga usor si foarte simplu cu ajutorul webcam-ului si al microfonului. Toate acestea alaturi de sute de alti utilizatori dornici de cunoaste prieteni noi. Inainte de a intra pe chat, te rugam sa citesti Regulamentul.

Cum functioneaza?

RomaniaChat.eu iti ofera posibilitatea de a difuza imagini video, audio si de a comunica cu prieteni vechi sau mai noi si poti face chat cu web si chat cu microfon, fara sa-ti faci cont sau sa fii nevoit sa-ti adaugi date personale, (mail, faceboook, etc) Pentru a primi imagini de inaltã calitate nu este necesar ca dumneavoastrã sã detineti o camerã webcam de inalta calitate. Te poti conecta si cu miRC, pe server-ul irc.RomaniaChat.eu. Apoi nu ne mai ramane decat sa iti dorim chat placut pe chat-ul nostru.

Intra si tu pe cel mai bun chat romanesc!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s