Joc Spanzuratoarea online

Joc Spanzuratoarea online

Nu stiu cati dintre voi cunosc acest joc numit spanzuratoarea, un joc foarte mult folosit pe timpul raposatului Ceausescu si in general de cei care nu s-au nascut in epoca calculatorului, a tabletelor si a celor cu smartphone.

Pentru cei care nu cunosc acest joc o sa incerc sa fac o mica descriere: Spânzurătoarea este un joc pe hârtie pentru doi jucători. Unul din jucători se gândește la un cuvânt, iar celălalt încearcă să-l ghicească sugerând litere. Cuvântul ce trebuie ghicit este reprezentat de un șir de linii, fiecare linie reprezentând o literă a cuvântului. Dacă jucătorul care ghicește sugerează o literă ce se află în cuvânt, celălalt jucător o completează în toate pozițiile unde aceasta apare. Dacă litera nu se află în cuvânt, celălalt jucător desenează un element din diagrama „spânzurătoarea”.

De curand am descoperit ca acest joc in loc sa-l joci pe hartie si doar cu un alt jucator se poat juca si online cu un robot si cu mai multi jucatori. Joaca si tu celebrul joc Spanzuratoarea Online in limba romana. Incearca sa ghicesti cat mai multe cuvinte inainte de a fi prea tarziu. Confrunta-te cu sute de jucatori din Romania sau cu romanii din strainatate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s